Breid je locatie
uit met een
sportcontainer

OpenAir Fitness staat klaar om jou alles te bieden wat je nodig hebt om je container in een mum van tijd op te zetten! Onze weerbestendige sportcontainer is volledig uitgerust voor een breed scala aan workouts, en we leveren ook een hoogwaardige outdoor vloer om veilig trainen te waarborgen. Laten we direct aan de slag gaan! Wanneer wil je beginnen met jouw sportieve avontuur?

10 FT sportcontainer OpenAir Fitness render

10 FT sportcontainer

De 10 ft sportcontainer is er vanaf 18.499,- en is ideaal voor verenigingen, bedrijven, scholen, gemeentes & vakantieparken.  Ga voor meer informatie over onze 10FT sportcontainer naar de custom container pagina en bestel jou custom container geheel naar eigen smaak.

  • Vanaf €18.499
  • 10 ft in 4 varianten
  • In eigen huisstijl en logo mogelijk

20 FT container

OpenAir Fitness biedt een volledig ingerichte fitnesscontainer die perfect is voor diverse workouts, waaronder crossfit, krachttraining en total body workouts. Onze sportcontainer is gemaakt van hoogwaardig verzinkt staal en voorzien van een speciale outdoor poedercoating, waardoor deze duurzaam en roestbestendig is. We plaatsen onze sportcontainers uitsluitend op onze franchiselocaties om een consistente uitstraling en kwaliteit te waarborgen. Wil je meer informatie over het franchise model? Lees er alles over op onze franchise pagina en klik op “ontdek meer”.

20ft
20 FT OpenAir franchise container

KWALITEIT

Hoogwaardige en weerbestendige containter voor complete workouts.

KWALITEIT

Hoogwaardige en weerbestendige containter voor complete workouts.

WIL JE ZO SNEL MOGELIJK RENDEMENT OP JE INVESTERING?
ONTDEK DAN ONZE BUITEN FITNESS FRANCHISEMODEL