Join the outdoor movement
OpenAir franchise sportcontainer

Ontdek de voordelen van een OpenAir Fitness franchise sportcontainer in jouw regio! Als toonaangevende pionier in buiten sporten bieden wij een unieke franchisekans. Profiteer van exclusiviteit in jouw gebied en ontvang volledige ondersteuning op het gebied van training, marketing en operations. Of je nu kiest voor onze kwalitatieve sportcontainer, een uitdagende survivalbaan of een populaire padelbaan, wij helpen je bij het realiseren van jouw visie. Word een regionale partner en geniet van de groeiende vraag naar buiten sporten. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw eigen succesvolle OpenAir Fitness-franchise te starten!

Video afspelen

Waar gaan wij jou
mee helpen.

Sales

Community building

Ledenwerving

Extra cashflows

Leadgeneratie

Lokale sociale campagnes

Conversiegericht website

Optimale online vindbaarheid

Trainingsprogramma’s

Elke 6 weken nieuw programma
Voor elk trainingsniveau
Uitgewerkte intructies

Finance & administratie

Ondernemersplan
Financiële prognoses
Procesautomatisering

Juridische hulp

Bestemmingsplannen
Contact met gemeente

Procesautomatisering

Onze
modellen
Franchise sportcontainer

Je kan uit drie modellen kiezen. Het passive cashflow model houdt in dat het break even wordt bereikt met 108 leden. Hierbij zit alles inbegrepen, financiering, marketing, personeelskosten, rente etc. Dit valt te behalen met 10 tot 12 uren per week. Het low risk model is hetzelfde model alleen worden dan alle trainingen door de eigenaar van de locatie gegeven en worden er dus geen personeelskosten gemaakt. Het break even point ligt dan op 63 leden.

Van het eventdriven model wordt het vaakst gebruik gemaakt, hier is de winstprognose ook het grootst. Hierin wordt naast de groepslessen ook invulling gegeven aan de overige uren. Dit kan bijvoorbeeld gedaan worden door het organiseren van bedrijfsfitness, kinderfeestjes of het geven van personal trainingen. Het break even point kan dan verlaagd worden naar 60 leden.

De kennismaking

Ben je eruit? Wil je meer weten? Wat gebeurt er als je contact met ons opneemt? Telefonisch nemen wij contact op om in het kort de wensen en mogelijkheden te bespreken. Als na dit telefoongesprek blijkt dat er een wederzijdse klik is en dat er mogelijkheden zijn, dan plannen we een afspraak in op locatie. Voorafgaand aan deze afspraak hebben wij al onderzoek gedaan. Er is al informatie uitgewisseld, zodat wij aan de slag kunnen met analyses, businessmodel, cijfers, route en planning. Dit presenteren wij tijdens het gesprek op locatie. Benieuwd naar hoe een buitensport locatie eruit ziet en hoe het in de praktijk gaat? Een bezoek brengen aan één van de OpenAir fitness locaties is natuurlijk altijd mogelijk.

Potentiële partnership

Een belangrijk onderdeel van de buitensport locatie, is de zogenaamde 3G situatie. Grond, geld en gebruiker. De huidige 3G situatie is al eerder besproken tijdens de kennismaking. Hoe gaan we zorgen voor een goede 3G situatie voor de nieuwe buitensport locatie? Dit is één van de dingen die we na de kennismaking verder gaan uitwerken en onderzoeken. Binnen de 3G’s is ook de financiering een belangrijk onderdeel. Hoe kunnen wij helpen bij de eventuele financieringsaanvraag en alles wat daarbij komt kijken? Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de gemaakte analyses, mogelijke rendement en businessmodel.

Realisatie locatie

We gaan natuururlijk niet over 1 nacht ijs. Vele gesprekken, analyses, doelen en verwachtingen verder is daar het moment: De realisatie van de buitensport locatie. In deze fase gaan wij aan de slag met de (online)marketing, infrastructuur, opleidingen en de website. Ontzorgen staat bij ons centraal en ook in deze fase nemen wij zoveel mogelijk werk uit handen. Hoe betrokken je als ondernemer wilt zijn, dat is natuurlijk zelf te bepalen. Zolang het binnen het franchise concept past van OpenAir Fitness. Wanneer alles op orde is, wordt het outdoor materiaal geplaatst en kan er volop gesport worden onder leiding van het team op locatie. Het team volgt regelmatig trainingen en bijscholing en weet precies wat er gedaan moet worden, om van de buitensport locatie een succes te maken.

Regionale
Partner

Wij werken altijd volgens het driehoeksmodel, waarmee al veel succes is behaald. In dit driehoeksmodel werken OpenAir Fitness, de investeerder/ondernemer en het team op locatie samen. Samen kijken we hoe de meest succesvolle franchise sportcontainer locatie tot stand komt en hoe we na behaald succes verder uit kunnen breiden in de omgeving. Jij wordt onze regionale partner voor het gebied, en 100% eigenaar van de franchise sportcontainer.

Plan een
adviesgesprek