01.

Wie zijn wij

Met trots hebben Robin en Leroy de allereerste buitenfitness van Nederland opgericht, en nu willen we onze succesformule delen met andere ondernemers. Ons motto is “delen om te vermenigvuldigen”, en dat is precies wat we willen doen.

02.

Wat doen wij

Samen bouwen we aan een community van outdoor gyms door heel Nederland. Met onze passie, ervaring en ondernemersgeest helpen we jou graag om jouw fitnessdroom te verwezenlijken. Doe met ons mee en ontdek de kracht van buiten fitness!

03.

Missie

Doormiddel van buitengewone sportactiviteiten in de buitenlucht mensen ondersteunen in een gezonde levensstijl.

Meet the team

Robin Bruinsma

Opperhoofd

Leroy Bruinsma

Hoofd training & opleiding

Melle Renema

Hoofd Marketing & E-commerce

Jan de Jong

Hoofd Finance & juridische zaken

Where
it started

Ze stuiteren van positieve energie en stromen over van goede ideeën. De broertjes Bruinsma, Robin en Leroy, vormen het team achter OpenAir Fitness. Jong, maar zeker niet onervaren. Vanaf hun 12e hielpen ze al in hun moeders sportschool, enkele jaren later konden ze alle trainingen geven. Het was tijd voor wat nieuws! Iets verfrissends…lekker naar buiten, trainen onder begeleiding in een fijne community. Het dak van de gym werd nog overwogen. Toch werd het iets geheel nieuws. Buiten fitness aan de rand van Joure, met een nuchtere aanpak en heldere visie. Iepenloft Fitness was geboren. De eerste outdoor fitness in de Nederlandse markt.