FRANCHISE SPORTSCHOOL

EEN SUCCESFORMULE VOOR BUITEN FITNESS, ONDER JE EIGEN VLAG

Je eigen sportschool starten of uitbreiden. Buiten fitness biedt onbegrensde mogelijkheden, voor trainingen én succes in de markt. Met onze franchiseformule kies je voor een bewezen concept, een schat aan kennis en steun in je rug. Knallen maar!

OPENAIR LIGHT FRANCHISE

Alle voordelen van franchise, maar wel onder jouw eigen vlag. Jouw naam, jouw visie, onze materialen, kennis en ondersteuning. Vandaar: light franchise. Met onze kennis, ervaring en expertise ondersteunen we je in het neerzetten van je unieke OpenAir buiten sportschool. We hebben ruime ervaring in de fitnessbranche, verstand van zaken, begrijpen wat je als sportschoolhouder bezighoudt en spreken dezelfde taal. Dat is prettig samenwerken.

Een bewezen succesvol concept voor buiten fitness dat volledig is doordacht en getest

Hoogwaardige OpenAir Sportcontainer, outdoor floor en lesaanbod

Jij behoudt de regie

Je profiteert van onze expertise in buiten fitness

Veel waar voor je geld: een lage fee tegenover heel veel kennis, ondersteuning en begeleiding

Hulp bij het werven van leden

Marketingpakket: website, social media, online adverteren en meer

SPORTSCHOOL UITBREIDEN

Corona heeft veel sportschoolhouders gedwongen om creatief te zijn met buiten trainingen. De tent moet wel blijven draaien. Wel of geen corona, voor een bestaande sportschool is uitbreiding naar buiten altijd een waardevolle toevoeging. Met OpenAir Light Franchise helpen we je met het neerzetten van een ruimte voor buiten fitness waarmee je op korte termijn een nieuwe cashflow creëert.

De OpenAir buiten sportschool biedt alle mogelijkheden van binnen training in de buitenlucht, en meer! Een breder aanbod voor bestaande klanten, waardoor ze continu uitgedaagd worden en lid blijven. Met faciliteiten voor buiten trainen trek je ook nieuwe doelgroepen aan. Oud-voetballers bijvoorbeeld, die fanatiek zijn en graag in de buitenlucht trainen. Meer mogelijkheden, meer leden, meer omzet. Klinkt goed toch?

VERHOOG JE OMZET MET OPENAIR FITNESS

SPORTSCHOOL STARTEN

Stroomt de passie voor fitness door je aderen en denk jij in onbegrensde mogelijkheden? En wil jij je eigen sportschool starten? Ook dan is buiten fitness dé formule voor jou! Outdoor trainen is populairder dan ooit. Buiten in de frisse lucht, zeeën van ruimte en een enorme diversiteit aan trainingen. Allemaal redenen voor sportievelingen om steeds meer voor een outdoor fitness te kiezen. Start jij je sportschool, dan is buiten fitness dus een slimme zet. Het neerzetten van een buiten fitness sportschool kan al vanaf 20 ft, ruimte hoeft dus geen beperking te zijn. Het is daarnaast kostentechnisch interessant omdat je geen pand hoeft te huren.

OpenAir Fitness geeft je de kans om aan te sluiten bij een succesvolle franchiseformule. We weten wat werkt, hoe we leden aantrekken en succesvol een outdoor gym in de markt zetten. Bundelen we onze krachten, dan maak jij een vliegende start!

FRANCHISENEMER WORDEN

Het concept van OpenAir Fitness staat als een huis en trekt leden aan. Het door ons opgezette Iepen Loft Fitness is daar het voorbeeld van. Als franchisenemer word je volledig ontzorgd in het neerzetten van je succesvolle buiten sportschool.

  • Materiaal: sportcontainer, fitnessmateriaal en outdoorfloor
  • Opleiding & lesaanbod (maandelijkse nieuwe releases)
  • Steun bij vragen en uitdagingen
  • Leden werving & marketing (website & social media)
  • Groei met behulp van onze expertise
openfitness-logo-2

DE CIJFERS

Ben je benieuwd naar de cijfers achter de OpenAir Franchiseformule? De mogelijke omzet bijvoorbeeld? Hoeveel ruimte je nodig hebt? De potentie van je outdoor sportschool? Dat alles bespreken we in een kennismakingsgesprek. Ook vertellen we je meer over de investering en het terugverdienmodel. Tipje van de sluier: met 42 leden heb je je investering vaak al terugverdiend

MET 42 LEDEN JE INVESTERING TERUGVERDIEND

0

NIEUWE LEDEN

0

MAANDEN

0

CONTAINER

0

VIERKANTE METER

BUITEN FITNESS IS POPULAIRDER DAN OOIT. DE TREND VAN 2021.

WE GAAN GRAAG MET JOU EEN
FRANCHISE SAMENWERKING AAN.

Ontdek wat we voor elkaar kunnen betekenen in een franchise samenwerking