Sportcontainer
speciaal voor scholen

Deze speciale sportcontainer biedt jouw school de mogelijkheid om leerlingen of studenten aan zowel fysieke als mentale gezondheid te werken. De container is specifiek ontworpen voor middelbare scholen en het hoger onderwijs. Gezonde leerlingen zijn niet alleen van positieve invloed op zichzelf, maar ook op hun schoolomgeving. Ontdek snel meer.

Waarom een sportcontainer
geschikt is voor scholen.

Buiten sporten bevordert sociale interacties en teamwork, wat belangrijk is voor hun algemene ontwikkeling.

Buitenspelen helpt stress bij kinderen te verminderen. Goed voor de leerlingen, en dus goed voor de leraren.

Scholen kunnen speciale subsidies benutten voor financiering. Wij staan klaar om scholen te ondersteunen bij dit proces.

Mentale weerbaarheid van jongeren door stressvermindering, sociaal contact, verbeterde concentratie en zelfvertrouwen, en de positieve invloed van natuurlijke omgevingen.

Plaats een sportcontainer op school voor een slimme ruimte oplossing. Hierdoor hoeven scholen geen dure sportzaal meer te huren en kunnen ze gemakkelijk buiten sportlessen aanbieden aan de scholieren.

Daan

Directeur

“We merken al geruime tijd dat jongeren bij ons op school, maar ook jongeren in heel Nederland, behoefte hebben aan meer beweging en een gezondere levensstijl. Wij hebben dit project, de aanschaf van de container, ingediend bij het samenwerkingsverband. Op die manier hebben we door een kort en duidelijk plan te sturen, de container kunnen bekostigen met subsidies.”

 

Directeur Daan 

Sam

Docent/leefstijl

“Onze leerlingen zijn gewoon super enthousiast, daarom is het fijn dat de jongeren met deze container lekker hun energie kwijt kunnen. Daardoor zijn ze ook weer rustiger in de les, waardoor wij ook weer beter met de leerlingen aan de slag kunnen. Ook vind ik het belangrijk dat de jongeren nu op de juiste wijze worden begeleid bij het sporten met gewichten.”

 

Docent en leefstijlcoach  Sam 

 

Tsjadrik

Gymdocent

“Als gymdocent zie ik buiten sporten als een geweldige manier om zowel de fysieke als mentale gezondheid van kinderen te verbeteren. Deze container biedt een leuke mogelijkheid om dit buiten te doen, waardoor kinderen kunnen genieten van frisse lucht terwijl ze actief zijn.”

 

 

Gymdocent Tsjadrik

 

Basic 10FT custom sportcontainer
Economy 10FT custom sportcontainer
Premium 10FT custom sportcontainer

Vraag vrijblijvend
informatie aan

Let's talk OpenAir