SPORTCONTAINER NODIG? Al vanaf €18.499,-

Buitengewoon & volledig doorontwikkeld

Sportcontainer
10 FT container

De OpenAir sportcontainer is de ideale oplossing voor bedrijven, verenigingen en stichtingen die op zoek zijn naar een duurzame en volledig ingerichte fitnesscontainer. Deze sportcontainer is geschikt voor een breed scala aan sportactiviteiten, waaronder crossfit, krachttraining en total body workouts. Wat deze sportcontainer onderscheidt, is zijn duurzaamheid. Hij is verzonken en voorzien van een speciale outdoor poedercoating, wat betekent dat hij bestand is tegen de weer elementen en niet zal roesten. Dit zorgt ervoor dat de container lang meegaat, zelfs in de meest uitdagende omgevingen. 

 

Bovendien kun je de OpenAir 10FT sportcontainer helemaal naar wens configureren. Of je nu specifieke fitnessapparatuur, indelingen of kleurenschema’s wilt aanpassen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Waar wacht je nog op, sportcontainer kopen ? Als je een sportieve uitbreiding overweegt, hoef je niet verder te zoeken. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan om jouw eigen sportcontainer te kopen en je fitnessfaciliteiten naar een hoger niveau te tillen!

Voordelen van een
10FT sportcontainer kopen

Prijskwaliteit

Vanaf 18.499,- excl. BTW

Lease mogelijkheid

Vraag naar de opties van een lease contract.

Productie

Wij produceren de containers zelf, naar wens van de klant.

Veiligheid

De container is veilig af te sluiten en bied zo de veiligheid voor jou materiaal.

Productie tijd

Na bestelling kunnen wij de container binnen 6 weken leveren.

IDEAAL VOOR MEERDERE SECTOREN

Vakantieparken

VERENIGINGEN

Gemeentes

Onderwijs

Vraag een
offerte aan

Wij begrijpen dat u wellicht specifieke vragen heeft over de prijzen, afmetingen en andere belangrijke details. Daarom is het invullen van het contactformulier de eerste stap om in contact te komen.

Lease vanaf 479,- per maand

We snappen dat een eenmalige investering niet altijd gewenst is. Daarom is het ook mogelijk om via een lease constructie de sportcontainer aan te schaffen. We kunnen je helpen bij een lease constructie met 1 van onze partners.

Sportcontainer_verenigingen