EEN OUTDOOR GYM VOOR JOUW BEDRIJF

VERHOOG JE WINST MET EEN OUTDOOR GYM

EEN OUTDOOR GYM VERDIEN JE SNEL TERUG

Hoewel sportscholen de laatste tijd verschillende tegenslagen hebben meegemaakt, valt er in de fitnessbranche nog behoorlijk wat winst te behalen. Door je inkomstenstromen uit te breiden met een outdoor gym en goed naar de verkoopprocessen te kijken, zijn financiële verliezen te minimaliseren. Met de aanschaf van een outdoor gym wordt het weer tijd om je bedrijf te laten groeien.

BEHOUD JE KLANTEN MET EEN OUTDOOR GYM

Het behoud van leden is de sleutel tot zakelijk succes. Nieuwe klanten aantrekken is belangrijk, maar hoe behoud je deze klanten? Met een outdoor gym bied je als sportschool een diverser aanbod. Dit in combinatie met het hoge niveau van de trainers biedt een uitstekende mate van klantretentie.

DE VOORDELEN VAN EEN OUTDOOR GYM

Buiten Fitness is populair en met een goede reden. Met een outdoor gym zijn de variaties eindeloos.

  • Boost vitamine D
  • Verbeteren van nachtrust
  • Goed voor weerstand
  • Verhoogt geluksgevoel
  • Hogere calorie verbranding
  • Meer interactie tussen leden
  • Meer Bewegingsvrijheid

Met de voordelen van een outdoor gym, boor je als sportschool nieuwe doelgroepen aan om lid te worden. De outdoor gym trekt dus meer leden aan en dat betekent automatisch meer groei in omzet.

“DE OUTDOOR GYM IS EEN TREND DIE DE KOMENDE JAREN NOG FLINK IN POPULARITEIT GAAT TOENEMEN”

Robin Bruinsma, founder OpenAir Fitness

Een outdoor gym is gegarandeerd een succesformule voor je sportschool. Met een outdoor gym is een full body workout uitstekend te realiseren. Dit alles onder begeleiding van ervaren en enthousiaste trainers. Een outdoor gym werkt motivatie verhogend en kent vele andere voordelen voor de klant.

De outdoor gym is populairder dan ooit. Lift als sportschool nu mee op deze beginnende trend, die zich de komende jaren nog veel verder gaat ontwikkelen.

openfitness-logo-2

MET EEN OUTDOOR GYM GA JE VOOR KLANTBEHOUD EN OMZETGROEI.

WIL JE AAN DE SLAG MET EEN OUTDOOR GYM?

Wij bespreken graag de mogelijkheden, kosten en kansen voor een outdoor gym binnen je bedrijf.