Verhoog je winst met een
Outdoor gym

Hoewel sportscholen de laatste tijd verschillende tegenslagen hebben meegemaakt, valt er in de fitnessbranche nog behoorlijk wat winst te behalen. Door je inkomstenstromen uit te breiden met een outdoor gym en goed naar de verkoopprocessen te kijken, zijn financiële verliezen te minimaliseren. Met de aanschaf van een outdoor gym wordt het weer tijd om je bedrijf te laten groeien.

Behoud je klanten met een
Outdoor gym

Het behoud van leden is de sleutel tot zakelijk succes. Nieuwe klanten aantrekken is belangrijk, maar hoe behoud je deze klanten? Met een outdoor gym bied je als sportschool een diverser aanbod. Dit in combinatie met het hoge niveau van de trainers biedt een uitstekende mate van klantretentie.

10 FT sportcontainer OpenAir Fitness render

10 FT sportcontainer

De 10 ft sportcontainer is er vanaf 18.499,- en is ideaal voor verenigingen, bedrijven, scholen, gemeentes & vakantieparken.  Ga voor meer informatie over onze 10FT sportcontainer naar de custom container pagina en bestel jou custom container geheel naar eigen smaak.

  • Vanaf €18.499
  • 10 ft in 4 varianten
  • In eigen huisstijl en logo mogelijk

20 FT container

OpenAir Fitness biedt een volledig ingerichte fitnesscontainer die perfect is voor diverse workouts, waaronder crossfit, krachttraining en total body workouts. Onze sportcontainer is gemaakt van hoogwaardig verzinkt staal en voorzien van een speciale outdoor poedercoating, waardoor deze duurzaam en roestbestendig is. We plaatsen onze sportcontainers uitsluitend op onze franchiselocaties om een consistente uitstraling en kwaliteit te waarborgen. Wil je meer informatie over het franchise model? Lees er alles over op onze franchise pagina en klik op “ontdek meer”.

20ft

DE VOORDELEN VAN EEN OUTDOOR GYM

Buiten Fitness is populair en met een goede reden. Met een outdoor gym zijn de variaties eindeloos.

  • Boost vitamine D
  • Verbeteren van nachtrust
  • Goed voor weerstand
  • Verhoogt geluksgevoel
  • Hogere calorie verbranding
  • Meer interactie tussen leden
  • Meer Bewegingsvrijheid

Met de voordelen van een outdoor gym, boor je als sportschool nieuwe doelgroepen aan om lid te worden. De outdoor gym trekt dus meer leden aan en dat betekent automatisch meer groei in omzet.

De outdoor-gym

OpenAir Fitness staat klaar om jou alles te bieden wat je nodig hebt om je container in een mum van tijd op te zetten! Onze weerbestendige sportcontainer is volledig uitgerust voor een breed scala aan workouts, en we leveren ook een hoogwaardige outdoor vloer om veilig trainen te waarborgen. Laten we direct aan de slag gaan! Wanneer wil je beginnen met jouw sportieve avontuur?

“DE OUTDOOR GYM IS EEN TREND DIE DE KOMENDE JAREN NOG FLINK IN POPULARITEIT GAAT TOENEMEN”

Robin Bruinsma, founder OpenAir Fitness

Een outdoor gym is gegarandeerd een succesformule voor je sportschool. Met een outdoor gym is een full body workout uitstekend te realiseren. Dit alles onder begeleiding van ervaren en enthousiaste trainers. Een outdoor gym werkt motivatie verhogend en kent vele andere voordelen voor de klant.

De outdoor gym is populairder dan ooit. Lift als sportschool nu mee op deze beginnende trend, die zich de komende jaren nog veel verder gaat ontwikkelen.

20 FT OpenAir franchise container

KWALITEIT

Hoogwaardige en weerbestendige containter voor complete workouts.

KWALITEIT

Hoogwaardige en weerbestendige containter voor complete workouts.

WIL JE ZO SNEL MOGELIJK RENDEMENT OP JE INVESTERING?
ONTDEK DAN ONZE BUITEN FITNESS FRANCHISEMODEL