BUITEN FITNESS

EEN SUCCESFORMULE VOOR JE SPORTSCHOOL

Buiten fitness, het is een succesformule voor je sportschool. Full body workouts, onder de begeleiding van ervaren, enthousiaste trainers. Alle mogelijkheden van binnen de sportschool, maar dan in de frisse lucht. Outdoor trainen is populair en er is steeds meer vraag naar outdoor sportfaciliteiten. Speel je hierop in als sportschool, dan lift je mee op een kans voor omzetgroei. Open Air Fitness helpt met het neerzetten van buiten fitness, met buiten fitness apparaten, lesaanbod en begeleiding.

Buiten fitness is populair

Buiten Fitness is populair en met goede reden. De variatie is eindeloos, je hebt alle ruimte om lekker vrij te bewegen en buiten sporten is hartstikke gezond. De frisse lucht geeft energie en verbetert je slaap. Zonnestralen boosten de aanmaak van vitamine D. Goed voor je weerstand, energie en geluksgevoel. Met deze voordelen trek jij gegarandeerd nieuwe leden aan!

SPECIALIST IN BUITEN FITNESS

Het team achter OpenAir Fitness heeft zich gespecialiseerd in buiten fitness. Eigenaar Robin Bruinsma liep vanaf zijn 12e al rond in zijn moeders sportschool. Fitness is hem met de paplepel ingegoten. Hij weet als geen ander waar leden van een sportschool om vragen. Waar ze blij van worden én waarvoor ze lid blijven. Begin 20 zette hij, samen met zijn broer Leroy, Iepenloft Fitness op. Een uniek concept voor buiten fitness dat vanaf dag één enthousiaste leden aantrekt.

Iepenloft is het resultaat van een zoektocht naar: een permanente buitenlocatie in Joure, de wens om met zwaarder materiaal te trainen en een unieke formule voor sporters aan te bieden. Een sporttraining zoals je gewend bent van de sportschool, maar dan in de frisse buitenlucht.

Iepenloft Fitness is de eerste multifunctionele buitenfitness locatie van Nederland. Elke sporter kan op zijn eigen manier allround en onder begeleiding trainen, gebruik makende van vier verschillende disciplines: survival, circuittraining, bootcamp en powertraining.

Na jarenlange ontwikkeling staat het concept als een huis. Na veel leren, proberen, vallen en weer opstaan kunnen we onszelf met recht een specialist noemen in buiten fitness. We hebben een concept weten te ontwikkelen dat zorgt voor gemotiveerde leden die trouw aan ons blijven én ons aanraden op feestjes. De droom van iedere sportschoolhouder. Hier zijn we trots op. Dus besloten we ons concept voor buiten fitness ook aan te gaan bieden aan anderen. OpenAir Fitness was geboren.

openfitness-logo-2

Buiten fitness locatie opzetten

Met hulp van Open Air Fitness kan jij je eigen buiten fitness opzetten. Dit kan al vanaf een beschikbare buitenruimte van 20 ft. Ruimte hoeft dus geen belemmering te zijn. Of je nu je sportschool wilt uitbreiden of net begint, buiten fitness is een slimme zet. Hoe maak je een goede start?

_DSC9738

MATERIAAL

Materiaal, daar begint het mee. Een sportcontainer waar alles inzit om je buiten fitness ruimte op te bouwen. Apparaten, los trainingsmateriaal en een outdoorfloor.

_DSC0063

FRANCHISE

Met Open Air Light Franchise ga je voor succes. Materiaal, lessen, opleiding, ledenwerving en marketing. Een volledig pakket om je outdoor fitness succesvol neer te zetten.

_DSC9651

LESSEN

Staat je outdoor fitness, dan volgt de vraag: welke lessen kan je aanbieden? Je kunt hier zelf invulling aangeven, of gebruik maken van onze franchiseformule. Hierin inspireren we je met een uitgebreid lespakket.

WIL JE AAN DE SLAG​

MET HET NEERZETTEN VAN JE EIGEN BUITEN FITNESS?

Bekijk de mogelijkheden van een sportcontainer en Open Air Fitness Franchise.