JOIN THE OUTDOOR MOVEMENT!

JOIN THE OUTDOOR MOVEMENT

De mogelijkheden zijn eindeloos. In de basis werken wij met onze kwalitatieve doorontwikkelde sportcontainer, maar ook op het gebied van survivalbanen en padelbanen zijn wij ervaren. Wat zijn in jouw omgeving de kansen in de markt? Ga je voor een sportcontainer of is er vraag naar een volledig outdoor sportpark in de buurt? Wij zoeken dat samen met jou uit.

WAAR WE JE MEE GAAN HELPEN?

Sales
Leadgeneratie
Trainingsprogramma's
Finance & administratie
Juridische hulp

PAK DEZE KANS

Wij werken altijd volgens het driehoeksmodel, waarmee al veel succes is behaald. In dit driehoeksmodel werken OpenAir Fitness, de investeerder/ondernemer en het team op locatie samen. Samen kijken we hoe de meeste succesvolle franchise buitensportlocatie tot stand komt voor het gekozen gebied.

Met OpenAir Fitness ga je voor volledige eigenaarschap, lage vaste lasten, hoog rendement en een laag break-even point. Dit allemaal zonder de zorgen op operationeel niveau en alle analyses en onderzoek in de beginfase.

WAAROM EEN FRANCHISE MET ONS?

Mogelijkheid tot regionale exclusiviteit voor meerdere locaties

Volledig outdoor trainen

Op maat gemaakte groepslessen voor elk niveau

Zelfstandig draaiende locatie welke snel rendabel is

Genereer een passief inkomen

Hulp bij het werven van leden

Marketingpakket: website, social media, online adverteren en meer

ERVARING VAN FRANCHISE HEERENVEEN

HANS VAN DER VEEN

EIGENAAR /INVESTEERDER FRANCHISE HEERENVEEN

Wat was jullie probleem?
De hulpvraag kwam voort uit het opzetten van een buitenfitness locatie. Door eigen ervaring weten we hoe belangrijk juist deze ervaring is en zijn we in zee gegaan met OpenAir Fitness en heeft onze verwachtingen overtroffen.

Welke oplossing biedt OpenAir Fitness voor jullie?
Een totaaloplossing voor de buitenfitness activiteiten waarbij ook de backoffice / achter de schermen nauwlettend in de gaten wordt gehouden.

Wat zijn de huidige resultaten?
Na driekwart jaar zo goed als break even. Inmiddels maken we rendement.

Hoe is de (franchise)samenwerking tot nu toe?
Boven verwachting; naast het zeer goed in elkaar stekende trainingsprogramma, is de maandelijkse sturing op de pijnpunten ook een absolute must gebleken. Ook is het (online) marketingprogramma van grote waarde gebleken.

Hoe zien jullie de toekomst?
Wellicht juist door deze bijzondere tijden nog positiever. Daar we net van start zijn is er nog veel potentie. De leden die nu aansluiten komen feitelijk in een warm bad. Want er is al een super leuke fanatieke community. Een proefles is dan ook vaak gelijk een inschrijving.

"BUITEN SPORTEN GEEFT MEER ENERGIE EN IS NU POPULAIRDER DAN OOIT"

Wat gaan we samen doen als je interesse hebt?

FASE 1: DE KENNISMAKING

Ben je eruit? Wil je meer weten? Wat gebeurt er als je contact met ons opneemt? 

Telefonisch nemen wij contact op om in het kort de wensen en mogelijkheden te bespreken. Als na dit telefoongesprek blijkt dat er een wederzijdse klik is en dat er mogelijkheden zijn, dan plannen we een afspraak in op locatie.

Voorafgaand aan deze afspraak hebben wij al onderzoek gedaan. Er is al informatie uitgewisseld, zodat wij aan de slag kunnen met analyses, businessmodel, cijfers, route en planning. Dit presenteren wij tijdens het gesprek op locatie.

Benieuwd naar hoe een buitensport locatie eruit ziet en hoe het in de praktijk gaat? Een bezoek brengen aan één van de OpenAir fitness locaties is natuurlijk altijd mogelijk.

FASE 2: POTENTIËLE PARTNERSHIP

3: GROND, GELD & GEBRUIKER
Een belangrijk onderdeel van de buitensport locatie, is de zogenaamde 3G situatie. Grond, geld en gebruiker. De huidige 3G situatie is al eerder besproken tijdens de kennismaking. Hoe gaan we zorgen voor een goede 3G situatie voor de nieuwe buitensport locatie? Dit is één van de dingen die we na de kennismaking verder gaan uitwerken en onderzoeken. Binnen de 3G’s is ook de financiering een belangrijk onderdeel. Hoe kunnen wij helpen bij de eventuele financieringsaanvraag en alles wat daarbij komt kijken?

Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de gemaakte analyses, mogelijke rendement en businessmodel.

Als tijdens dit gesprek blijkt dat de intentie tot samenwerken er is, dan is het tijd voor het uitwerken van de details, verwachtingen en de (potentiële) partnership.

FASE 3: REALISATIE LOCATIE

We gaan natuururlijk niet over 1 nacht ijs. Vele gesprekken, analyses, doelen en verwachtingen verder is daar het moment: De realisatie van de buitensport locatie. In deze fase gaan wij aan de slag met de (online)marketing, infrastructuur, opleidingen en de website. Ontzorgen staat bij ons centraal en ook in deze fase nemen wij zoveel mogelijk werk uit handen. Hoe betrokken je als ondernemer wilt zijn, dat is natuurlijk zelf te bepalen. Zolang het binnen het franchise concept past van OpenAir Fitness.

Wanneer alles op orde is, wordt het outdoor materiaal geplaatst en kan er volop gesport worden onder leiding van het team op locatie. Het team volgt regelmatig trainingen en bijscholing en weet precies wat er gedaan moet worden, om van de buitensport locatie een succes te maken.

READY FOR TAKE OFF?

Het concept van OpenAir Fitness staat als een huis en trekt leden aan. Als franchisenemer word je volledig ontzorgd in het neerzetten van je succesvolle buiten sportschool.

BUITEN FITNESS IS POPULAIRDER DAN OOIT. JOIN THE MOVEMENT

WE GAAN GRAAG MET JOU EEN
FRANCHISE SAMENWERKING AAN.

Ontdek wat de mogelijkheden zijn voor jouw eigen succesvolle buitensport locatie.