Buitengewoon. Gewoon buiten. Groei met ons mee.

WORD LOCATIEMANAGER IN APELDOORN VAN DE VETSTE OUTDOOR FITNESS GYM

Wil jij het gezicht worden van een uniek outdoor concept welke we heel binnenkort gaan openen Apeldoorn?

WIE BEN JIJ?

Lijkt het jou tof om het gezicht te worden van onze nieuwe locatie in Apeldoorn? Van het managen van deze locatie tot en met het geven van trainingen (HIIT, Bootcamp, krachttraining. jeugdfitness).

Dan leren we jou graag kennen.

Het zal in het begin om 14-18 uur per week gaan. Uiteraard ruimte voor meer uren als je zelf ondernemend bent en het tof vindt om events te organiseren. (en je ook meedeelt in de winst)

In loondienst en als zelfstandige is beide bespreekbaar. Wil je dit avontuur aangaan met je (gym) partner in crime? Dat is mogelijk! Contact ons en we bespreken de mogelijkheden graag met je. 

ps. Een paar regendruppels moeten je niet tegenhouden 😉

WAT BIEDEN WE JOU?

Je hoeft je niet druk te maken om het werven van leden

Compleet aanbod aan professioneel en hoogwaardig materiaal

Jij wordt het gezicht van deze nieuwe locatie

Kennis en ondersteuning van ons bij trainingen, leadgeneratie & materiaal.

Meedelen in de winst

Goede verdienste en (financieel) meegroeien in het bedrijf.

LOCATIE OPENT IN SEPTEMBER '23

Op dit moment wordt de outdoor locatie neergezet in Apeldoorn. Hier kun je alvast checken hoe het er ongeveer uit komt te zien.

Zoek voor een sfeerimpressie onze andere locaties eens op op Instagram

  • OpenAir Bergschenhoek
  • OpenAir Fitness
  • OpenAir Wormerveer

"De ruimte en flexibiliteit die ik ervaar is super. Ze staan open voor mijn ideeën en ik deel mee in de uiteindelijke winst."

- Maico, Locatiemanager Leeuwarden

"Wat ik leuk vind is de manier waarop ik meegroei in de franchise zelf. Ik kom op meerdere locaties om mijn expertise te delen. Ondernemerschap wordt erg gestimuleerd.

- Siemen, Locatiemanager Wormerveer

OVER OPENAIR FITNESS?

Fitness in de open lucht is bezig aan een opmars. De manier waarop we dat aanpakken, is nieuw en veelbelovend. We brengen de de sportschool naar buiten. Vergeet sleuren met trekkerbanden, klimmen in bomen en springen over keien. Iepenloft Fitness is heel wat anders. Bij ons train je buiten op professionele apparaten, onder leiding van jou. Dat kan al op verschillende plekken, want Iepenloft Fitness is meer dan een sportschool. Het is een concept. ,,Komend jaar gaan we richting de tien vestigingen, over een jaar of drie willen we op zeker veertig zitten’’, zegt Robin Bruinsma. Hij is de ambitieuze founder, die al zes jaar vanuit het familiebedrijf aan het concept werkt. Afgelopen jaar betrok hij onder anderen ondernemer Jan de Jong en marketingexpert Melle Renema om het concept verder uit te werken. Dat staat nu, en is klaar voor opschaling. ,,Iepenloft Fitness is een franchiseformule geworden. Wij ondersteunen de ondernemers & outdoor trainers van alle kanten.’’

INTERESSE IN DEZE ROL?

WE LEREN JE GRAAG KENNEN.

Ontdek of we een match zijn en laat je interesse weten.

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op