Sportakkoord 2023
ontdek de kracht van sport.

Voor verenigingen biedt de sportcontainer niet alleen fysieke voordelen, maar het is ook een kans om bij te dragen aan het sportakkoord. Door te investeren in deze container kunnen verenigingen actief bijdragen aan de doelen van het sportakkoord, terwijl ze een gezonde en actieve gemeenschap bevorderen.

Onze
modellen

Bij OpenAir Fitness heb je de keuze uit twee modellen die aansluiten bij jouw ondernemersvisie en het sportakkoord.

 

Het eerste model biedt een unieke franchise kans, waarbij je profiteert van onze ervaring als toonaangevende pionier in buitensporten. Als regionale partner ontvang je volledige ondersteuning op alle fronten, waaronder training, marketing en operations. Met onze bewezen formule streven we naar een win-win situatie, waar zowel jouw onderneming als OpenAir Fitness groeit. Kies voor exclusiviteit in jouw regio en word een essentieel onderdeel van de groeiende vraag naar buiten sporten.

Het tweede model biedt flexibiliteit en creativiteit. Ontwerp jouw eigen fitnessruimte met onze volledig custom design container. Hier bepaal jij de uitstraling en inhoud, waardoor je een unieke sportomgeving kunt creëren die perfect aansluit bij jouw visie en organisatie. Deze losse container is ideaal voor ondernemers die graag hun stempel willen drukken en volledige controle willen hebben over het ontwerp en de functionaliteit van hun fitnessfaciliteit. 

 

Of je nu kiest voor de franchise met volledige ondersteuning of de vrijheid van het custom design model, OpenAir Fitness staat klaar om jou te helpen bij het realiseren van jouw buiten fitness.

Franchise model 20FT container
Waar gaan wij jou
mee helpen.

Sales

Community building

Ledenwerving

Extra cashflows

Leadgeneratie

Lokale sociale campagnes

Conversiegericht website

Optimale online vindbaarheid

Trainingsprogramma’s

Elke 6 weken nieuw programma
Voor elk trainingsniveau
Uitgewerkte intructies

Finance & administratie

Ondernemersplan
Financiële prognoses
Procesautomatisering

Juridische hulp

Bestemmingsplannen
Contact met gemeente

Procesautomatisering

Video afspelen

Custom 10 FT
container

De OpenAir sportcontainer is een volledig ingerichte fitnesscontainer en geschikt voor crossfit, kracht en total body workouts. De sportcontainer is verzinkt en voorzien van een speciale outdoor poedercoating. Hierdoor gaat de container lang mee en roest niet. De OpenAir 10FT sportcontainer is naar wens te configureren.

Deze sportcontainer is beschikbaar voor bedrijven, verenigingen en stichtingen. Dus, als je op zoek bent naar een sportieve uitbreiding, hoef je niet verder te zoeken. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan voor deze sportcontainer!

Invulling geven aan het
Sportakkoord

OpenAir Fitness sluit direct aan op het sportakkoord. We maken sport toegankelijk voor iedereen. Onze faciliteiten zijn meer dan sportschool. Het zijn ontmoetingsplekken voor alle leeftijden. We streven naar een positieve sportcultuur en stimuleren goede techniek in bewegen vanaf jonge leeftijd. Onze aanpak gaat verder dan individuele training; we creëren inspirerende sportervaringen en ontwikkelen talent.

Ons concept brengt de sportschool structuur samen met sociale groepen, en we passen flexibel bij de behoeften van elke gemeente. Met een bewezen concept door heel Nederland en locaties die voldoen aan alle recente veiligheidsnormen, zijn wij de partner voor een outdoor fitness op jouw locatie!

Duurzaamheid

Vernieuwing

Ledenbehoud

Meer sportaanbod

Extra inkomsten

Extra cashflow

Verhuur locatie 

Evenementen 

Topsport cultuur

Mogelijkheid fysieke training

Sporttesten
Revalidatie training

Community

Buurtcoaches
Speciale groepen 

Community building

Veiligheid

Voldoet aan normen

Veilig te plaatsen

Bewezen concept

Plan een
adviesgesprek