SPORTAKKOORD 2023

ONTDEK HOE WE JOU KUNNEN HELPEN MET HET BENUTTEN VAN DE KRACHT VAN SPORT.

OpenAir is gespecialiseerd in het leveren van een outdoor fitness concept voor alle doelgroepen. Perfect om invulling te geven aan het sportakkoord.

INVULLING GEVEN AAN SPORTAKKOORD?

Ontdek hoe wij het antwoord zijn op de 6 ambities die geformuleerd.

  • Inclusief sporten en bewegen
  • Duurzame sportinfrastructuur
  • Vitale aanbieders
  • Positieve sportcultuur
  • Van jongs af aan vaardig in bewegen
  • Topsport die inspireert

iedere locatie meer dan 55 uur per week voor partnerships met buurtcoaches, gemeentes of trainingen voor speciale groepen.

Breng traditionele sportschoolstructuur samen met sociale groepen

Elke gemeente is uniek. Wij denken flexibel mee in de oplossing voor in jouw gemeente.

Een bewezen concept door heel Nederland

Locatie voldoet aan alle recente veiligheidsnormen

Geschikt voor veilige plaatsing bij verenigingsleven

OpenAir & het sportakkoord

Inclusief sporten & bewegen

Alle trainingen zijn onder begeleiding waardoor dit goed wekelijk geordend kan worden. Dit geeft iedere locatie per week meer dan 55 uur voor partnerships met buurtcoaches, gemeente, of zelf inrichting van speciale trainingen voor speciale groepen.

Duurzame sportinfrastructuur

De sportcontainer behoudt zijn transportrecht. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van duurzame materialen. Tevens kan er al op een oppervlakte van 100m2 een locatie gerealiseerd worden. Ook kun je kiezen voor een refurbished sportcontainer in de oplossing.

Vitale aanbieders

De OpenAir Sportcontainer wordt ook ingezet voor sportspecifieke trainingen/clinics. Ook worden er speciale revalidatie trajecten uitgevoerd voor de leden van de vereniging. Hiernaast heeft OpenAir Fitness partnerships opgebouwd met Fysiotherapeuten, GGZ medewerkers en schoolgemeenschappen.

Positieve sportcultuur

De professionele slag die wordt gemaakt met een oplossing van OpenAir Fitness vind je terug in alle segmenten. Teams krijgen ondersteuning bij sport en welzijn, revalidatietrajecten & community events. Ook het segment sportouders speelt OpenAir Fitness goed op in door speciale trainingsuren te ontwikkelen voor ouders die gelijk lopen met trainingsuren van de kinderen

Van jongs af aan vaardig in bewegen

Voor de jeugd werken we met het ASM model en we hebben daarnaast aanvullende modellen , die zowel goed aansluit bij de desbetreffende verenigingsport maar ook voor jeugd die niet zijn draai kan vinden in het reguliere verenigingsleven. Hierdoor kan een vereniging meer jeugd aanspreken en ondersteunen in motorische vaardigheden.

Topsport die inspireert

het is wetenschappelijk bewezen dat krachttraining en functional training bijna iedere sport ondersteunt. Met een partnership van OpenAir Fitness faciliteert de vereniging hiermee. Denk aan; 1 op 1 begeleiding van spelers, revalidatie trajecten, spierspecifieke trainingen , ASM, samenwerkingen tussen hoofdtrainers en fitness trainers van OpenAir Fitness, winterstop en zomerstop partnerships.

BUITEN SPORTEN IS POPULAIRDER DAN OOIT. DE TREND VAN 2023.

Ontdek wat we voor elkaar kunnen betekenen voor dit fantastische sportakkoord.