BEN JIJ DE PARTNER VOOR LOCATIE DRACHTEN?

PARTNER GEZOCHT
VOOR ONZE OUTDOOR LOCATIE IN DRACHTEN

Wil jij het gezicht worden van een uniek outdoor fitness concept welke we heel binnenkort gaan openen in Drachten? Wil je meedelen als partner in de winst van dit concept?

WIE BEN JIJ?

Lijkt het jou tof om het gezicht te worden van onze nieuwe locatie in Drachten?  Onderneem mee. Denk mee. Werk mee. Deel mee in de winst.

Het zal in het begin om 12-16 uur  per week gaan. Uiteraard ruimte voor meer uren als je zelf ondernemend bent en het tof vindt om extra events te organiseren op de locatie.

Als gezicht ben jij één van de succesfactoren van de locatie. Je houdt je bezig met communitybuilding, verzorgen van trainingen, delen van content op social media, leads opvolgen, locatie management. Interessant voor je? Laat het ons weten.

WAT BIEDEN WE JOU?

Je hoeft je niet druk te maken om het werven van leden en fanatiekelingen

Compleet aanbod aan professioneel en hoogwaardig materiaal

Jij wordt partner van dit toffe outdoor gym concept

Kennis en ondersteuning van ons bij trainingen, leadgeneratie & materiaal.

Meedelen in de winst

Goed inkomen en (financieel) meegroeien in het bedrijf.

LOCATIE OPEN IN MEI

Op dit moment wordt de outdoor locatie neergezet in Drachten. Hier een impressie.

Check voor een sfeerimpressie één van onze andere locaties in Heerenveen; Instagram locatie Heerenveen

Wie zijn wij?

Fitness in de open lucht is bezig aan een opmars. De manier waarop we dat aanpakken, is nieuw en veelbelovend. We brengen de de sportschool naar buiten. Vergeet sleuren met trekkerbanden, klimmen in bomen en springen over keien. Open Air Fitness is heel wat anders. Bij het groeiende bedrijf train je buiten op professionele apparaten, onder leiding van jou. Dat kan al op verschillende plekken, want Open Air Fitness is meer dan een sportschool. Het is een concept. ,,Komend jaar gaan we richting de tien vestigingen, over een jaar of drie willen we op zeker veertig zitten’’, zegt Robin Bruinsma. Hij is de ambitieuze founder, die al zes jaar vanuit het familiebedrijf aan het concept werkt. Afgelopen jaar betrok hij onder anderen ondernemer Jan de Jong en marketingexpert Melle Renema om het concept verder uit te werken. Dat staat nu, en is klaar voor opschaling. ,,Open Air Fitness is een franchiseformule geworden. Wij ondersteunen de ondernemers & outdoor trainers van alle kanten.’’

INTERESSE OF MEER WETEN OVER DE ROL ALS PARTNER VAN VESTIGING DRACHTEN?

WE VERTELLEN JE GRAAG MEER.

Ontdek of jij en wij een match zijn en laat je interesse weten.