HET TEAM ACHTER OPENAIR FITNESS

PIONEERS IN OUTDOOR FITNESS

Ze stuiteren van positieve energie en stromen over van goede ideeën. De broertjes Bruinsma, Robin en Leroy, vormen het team achter OpenAir Fitness. Jong, maar zeker niet onervaren. Vanaf hun 12e hielpen ze al in hun moeders sportschool, enkele jaren later konden ze alle trainingen geven. Het was tijd voor wat nieuws! Iets verfrissends…lekker naar buiten, trainen onder begeleiding in een fijne community. Het dak van de gym werd nog overwogen. Toch werd het iets geheel nieuws. Buiten fitness aan de rand van Joure, met een nuchtere aanpak en heldere visie. Iepenloft Fitness was geboren. De eerste outdoor fitness in de Nederlandse markt.

Het concept bleek, vanaf de start 6 jaar geleden, enorm succesvol en anno 2020 (iets met een chinees virus…) waardevoller dan ooit. Zo ontstond de wens om andere sportschoolhouders te helpen met het neerzetten van een succesvolle outdoor gym, onder de naam OpenAir Fitness.

Robin Bruinsma heeft één doel voor ogen: jouw buiten fitness op de kaart zetten. Wat zijn in jouw omgeving de kansen in de markt, welke sportcontainer past bij je wensen en hoe kom je aan leden? En is franchise een goed idee? Vragen waar hij een antwoord op heeft. Leroy richt zich op de technieken van buiten fitness, ontwikkelt het lesaanbod en vette trainingen. Als team bundelen ze kennis, ervaring en passie voor fitness en werken samen aan hun droom: vette outdoor gyms ontwikkelen door heel Nederland.

Onze gegevens

KVK: 82125651
BTW: NL862345820B01
Vestigingsadres: Madame Curieweg 2, 8501 XC Joure
Bedrijfsnaam: OpenAir Fitness BV