EEN GOEDE BASIS

DÉ OUTDOORFLOOR

VOOR COMFORTABEL SPORTEN

Outdoor floor

OUTDOORFLOOR DIE TIENTALLEN JAREN MEE GAAT

Wat vaak over het hoofd wordt gezien maar wat key is voor een succesvolle buiten sportschool is een goede outdoorfloor. Door de jaren heen hebben wij veel verschillende rubbers getest. Door intensief gebruik en verschillende seizoenen waren deze op korte termijn compleet afgesleten. Ook begon het rubber glad en daardoor gevaarlijk te worden.

Vanuit hier is een outdoorfloor ontwikkeld met extreem hoge densiteit waardoor slijtage onmogelijk is. Daarnaast is er een uniek afwateringssysteem verwerkt in onze outdoorfloor, door de grootte van het rubber granulaat en speciale afgeschuinde noppen aan de onderzijde. Hierdoor kunnen deze outdoor tegels tientallen jaren gebruikt worden en zijn ze bestendig tegen de meest extreme weersomstandigheden.

OpenAir outdoorfloor

WAAROM EEN OUTDOORFLOOR

Een OpenAir outdoorfloor is de perfecte basis voor comfortabel en schoon buiten sporten. Met de dempende eigenschap van onze outdoorfloor kunnen dumbells en andere gewichten de ondervloer niet beschadigen. Daarnaast zorgt de outdoorfloor dat het fitness materiaal niet stuk gaat of beschadigt. Door de extreem hoge densiteit blijft de outdoorfloor slijtvast en ontstaat er geen kou optrek.

De OpenAir outdoorfloor is perfect bij intensief gebruik. Ook is het mogelijk om eventueel (stroom)kabels onder de outdoorfloor te laten lopen.

openfitness-logo-2

OPENAIR OUTDOORFLOOR

NAAST DE OUTDOORFLOOR BIEDEN WE VEEL EXTRA MATERIALEN

DENK AAN RAMS, OUTDOOR PLYO BOXEN OF ONS UNIEKE POWERXVEST

BUITEN FITNESS IS POPULAIRDER DAN OOIT.

BIEDT HET KANSEN VOOR JOUW SPORTSCHOOL?

Ontdek OpenAir Fitness, de mogelijkheden voor een sportcontainer of plan direct een adviesgesprek.