Coming Soon: De eerste buiten sportschool in Katwijk

OPENAIR FITNESS

KATWIJK

WIJ ZIJN OPEN AIR, DE PIONIER IN BUITENSPORT FITNESS. HET CONCEPT BLEEK VANAF DE START 6 JAAR GELEDEN ENORM SUCCESVOL EN ANNO 2022 WAARDEVOLLER DAN OOIT. ZO ONTSTOND DE WENS OM OOK ANDERE SPORTSCHOOLHOUDERS TE HELPEN MET HET NEERZETTEN VAN EEN SUCCESVOLLE OUTDOOR SPORTSCHOOL ONDER DE NAAM: OPEN AIR. DE OPENAIR SPORTCONTAINER IS EEN VOLLEDIG INGERICHTE FITNESSCONTAINER GESCHIKT VOOR CROSSFIT, KRACHT EN TOTAL BODY WORKOUTS. 

WAAROM IN KATWIJK

Door corona hadden we geen keus maar nu willen we niet meer anders, buiten sporten is de nieuwe trend op fitness gebied. Onze succesformule bewijst dat maar al te goed. Na meerdere analyses en onderzoeken te hebben gedaan zijn we tot de conclusie gekomen dat het een tactische zet is om uit te breiden naar Hillegom. Dit zal de eerste outdoor fitness locatie zijn in Katwijk en omstreken. Een Open Air franchise locatie is bewezen rendabel met 20.000 inwoners en dus dit een mooie kans voor ons, en wellicht voor jullie, want uitbreiden naar Katwijk willen we graag doen met jullie als regionale partner.

OPENAIR + FULL BODY GYM

WAAROM MET JULLIE IN KATWIJK

Friesland hebben we inmiddels veroverd maar wij gaan uitbreiden naar heel Nederland, en wij vinden dat jullie het meest geschikt zijn om onze regionale partner te worden in Katwijk. 

Een buitenlocatie is een mooie aanvulling op jullie sportschool. Op deze manier kan er een nieuwe doelgroep aangesproken worden met op maat gemaakte groepslessen voor elk niveau. Naast jullie sportschool ligt een stuk grond waar een mooie outdoor locatie neergezet kan worden, een goed begin voor de regio. 

Met het toenemende aantal sportschool ketens in Katwijk is het opzetten van deze outdoor fitness de perfecte manier om je te onderscheiden van de markt. De vraag naar buiten fitness is enorm toegenomen, wat wij ook kunnen zien aan het toenemende aantal leden en  aanvragen voor het franchisemodel. 

DE MODELLEN

Je kan uit drie modellen kiezen. Het passive cashflow model houdt in dat het break even wordt bereikt met 108 leden. Hierbij zit alles inbegrepen, financiering, marketing, personeelskosten, rente etc. Dit valt te behalen met 10 tot 12 uren per week. Het low risk model is hetzelfde model alleen worden dan alle trainingen door de eigenaar van de locatie gegeven en worden er dus geen personeelskosten gemaakt. Het break even point ligt dan op 63 leden. 

Van eventdriven model wordt het vaakst gebruik gemaakt, hier is de winstprognose ook het grootst. Hierin wordt naast de groepslessen ook invulling gegeven aan de overige uren. Dit kan bijvoorbeeld gedaan worden door het organiseren van bedrijfsfitness, kinderfeestjes of het geven van personal trainingen. Het break even point kan dan verlaagd worden naar 60 leden. 

REGIONALE PARTNER

Wij werken altijd volgens het driehoeksmodel, waarmee al veel succes is behaald. In dit driehoeksmodel werken OpenAir Fitness, de investeerder/ondernemer en het team op locatie samen.
Samen kijken we hoe de meest succesvolle franchise buitensportlocatie tot stand komt en hoe we na behaald succes verder uit kunnen breiden in de omgeving. Jij wordt onze regionale partner voor het gebied.

Met OpenAir Fitness ga je voor volledige eigenaarschap, lage vaste lasten, hoog rendement en een laag break-even point. Dit allemaal zonder de zorgen op operationeel niveau en alle analyses en onderzoek in de beginfase.

“NA DRIEKWART JAAR ZO GOED ALS BREAK EVEN. INMIDDELS MAKEN WE RENDEMENT”

~ HANS VAN DER VEEN

BUITEN FITNESS IS POPULAIRDER DAN OOIT. JOIN THE MOVEMENT

WORD JIJ ONZE REGIONALE PARTNER IN KATWIJK?

Ontdek wat de mogelijkheden zijn voor jouw eigen succesvolle buitensport locatie. We maken graag kennis met je.

ac3a90fb-7095-43a0-85ea-819c4d5bfb91