Hattem

GROEI MEE MET ONS. JOIN THE OUTDOOR MOVEMENT.

WORD LOCATIE MANAGER VAN DE VETSTE OUTDOOR FITNESS GYM IN HATTEM

Wil jij het gezicht worden van een uniek outdoor concept welke we heel binnenkort gaan openen in Hattem?

WIE BEN JIJ?

Lijkt het jou tof om het gezicht te worden van onze nieuwe locatie in Hattem? Van het managen van deze locatie tot en met  het geven van trainingen (HIIT, Bootcamp, krachttraining).

Dan leren we jou graag kennen.

Het zal in het begin om 14-18 uur per week gaan. Uiteraard ruimte voor meer uren als je zelf ondernemend bent en het tof vindt om events te organiseren. (en je ook meedeelt in de winst)

In loondienst en als zelfstandige is beide bespreekbaar. Wil je dit avontuur aangaan met je (gym) partner in crime? Dat is mogelijk! Contact ons en we bespreken de mogelijkheden graag met je. 

ps. Een paar regendruppels moeten je niet tegenhouden 😉

 

WAT BIEDEN WE JOU?

Je hoeft je niet druk te maken om het werven van leden

Compleet aanbod aan professioneel en hoogwaardig materiaal

Jij wordt het gezicht van dit toffe outdoor gym concept

Kennis en ondersteuning van ons bij trainingen, leadgeneratie & materiaal.

Meedelen in de winst

Goede verdienste en (financieel) meegroeien in het bedrijf.

 

SAMENWERKING MET OPENAIR FITNESS 

De nieuwe locatie is een samenwerking met Sportschool Fespo en OpenAir Fitness. Als nieuwe locatiemanager werk je nauw samen met Fespo en OpenAir Fitness. Je krijgt de kans mee te denken in vooruitgangen en mee te delen in successen. 

 

LOCATIE OPENT IN DECEMBER/JANUARI

Op dit moment wordt de outdoor locatie neergezet in Hattem. Hier kun je alvast checken hoe het er ongeveer uit komt te zien.

Check voor een sfeerimpressie 1 van onze andere locaties; Instagram locatie Bergschenhoek

"De ruimte en flexibiliteit die ik ervaar is super. Ze staan open voor mijn ideeën en ik deel mee in de uiteindelijke winst."

- Maico, Locatiemanager Leeuwarden

"Wat ik leuk vind is de manier waarop ik meegroei in de franchise zelf. Ik kom op meerdere locaties om mijn expertise te delen. Ondernemerschap wordt erg gestimuleerd.

- Adam, Locatiemanager Heerenveen

WIE IS OPENAIR FITNESS?

Fitness in de open lucht is bezig aan een opmars. De manier waarop we dat aanpakken, is nieuw en veelbelovend. We brengen de de sportschool naar buiten. Vergeet sleuren met trekkerbanden, klimmen in bomen en springen over keien. OpenAir Fitness is heel wat anders. Bij ons train je buiten op professionele apparaten, onder leiding van jou. Dat kan al op verschillende plekken, want OpenAir Fitness is meer dan een sportschool. Het is een concept. ,,Komend jaar gaan we richting de tien vestigingen, over een jaar of drie willen we op zeker veertig zitten’’, zegt Robin Bruinsma. Hij is de ambitieuze founder, die al zes jaar vanuit het familiebedrijf aan het concept werkt. Afgelopen jaar betrok hij onder anderen ondernemer Jan de Jong en marketingexpert Melle Renema om het concept verder uit te werken. Dat staat nu, en is klaar voor opschaling. ,,OpenAir Fitness is een franchiseformule geworden. Wij ondersteunen de ondernemers & outdoor trainers van alle kanten.’’

INTERESSE IN DEZE ROL?

WE LEREN JE GRAAG KENNEN.

Ontdek of jij en wij een match zijn en laat je interesse weten.

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op